Genieten van kwalitatieve bubbels in blik? Yes, you can!

Genieten van kwalitatieve bubbels in blik? Yes, you can!

MVSA cava brengt 3 sprankelende wijnen in blik: wit, rosé en 0,0%

Geen hele fles moeten opmaken, handig om mee te nemen of ieder die z’n favoriete smaak kan kiezen, er zijn heel wat redenen om voor wijn in blik te kiezen. Vergeet het idee dat sprankelende wijnen hun smaak verliezen in blik. De MVSA Sparklers zijn net zo kwalitatief als de klassieke MVSA cava's, maar dan in een on-trend hedendaags jasje.

MVSA kwaliteit, nu in blikjes

Dus YES, MVSA CAN! Ontdek de MVSA Sparklers: het beste van 2 werelden. Handig in gebruik én met een sprankelende, verfijnde en verfrissende smaakervaring in drie wijnvarianten: White, Rosé en 0,0.

Het aantrekkelijk design van de blikjes is geïnspireerd op het kenmerkende blokjespatroon dat verwijst naar de plattegrond van Barcelona, dé bakermat van MVSA's druivenoogst en het vakmanschap van de producent.

Unlock the taste

De zomer is gevuld met momenten om te klinken op het leven én op elkaar. Niets beter dan een blikje bubbels om dat mee te doen. Waarom? Dáárom:

 • Kwaliteit
  • Vergeet het idee dat sprankelende wijnen hun smaak verliezen in blik, deze smaakvolle Sparklers bewijzen het tegendeel.
  • De druiven worden met net zoveel zorg geselecteerd en verwerkt.
 • Gebruiksgemak
  • MVSA Sparklers koelen razendsnel en zijn ideaal voor on-the-go
  • Ze hebben de perfecte grootte (250ml): één blikje = iets meer dan één glas.
 • Keuze
  • Beschikbaar in drie varianten, kies, varieer en geniet naar eigen smaak
  • Drinkt iemand uit het gezelschap geen alcohol? Dan kan die met evenveel smaak genieten van de 0%-variant.
 • Duurzaamheid
  • Blikjes zijn milieuvriendelijker. Ze nemen minder ruimte in tijdens transport én ze zijn recyclebaar!

Drie smaaksensaties

Een trio aan tintelende, zachte toetsen die de zomer extra smaak geven. De MVSA Sparklers komen in drie varianten en bieden voor elk wat wils.

Story image

MVSA Sparkler White: Fijne bubbels met aroma’s van wit fruit zoals peer, met hier en daar een hint van citrus. Evenwichtig, friszuur en met een zeer aangename afdronk.

Story image

MVSA Sparkler Rosé: Fris en fruitig, met hints van rode vruchten, zoals aardbei. Met een aangename neus en afdronk.

Story image

MVSA Sparkler 0,0%: zero of low alcohol-dranken zijn in! Ook hier ervaar je fijne bubbels met toetsen van wit fruit, een evenwichtig palet met frisse zuren en een lange afdronk.

 

Adviesprijs: +-3,55€

Vanaf nu beschikbaar bij de betere drankenhandel en horeca.


Over MVSA cava

MVSA - uitgesproken als MUZA - is geïnspireerd door vijf hedendaagse muzen. Zo hebben ze een muze die gek is op dans en poëzie, één die brandt van de passie, de godin van de vrouwelijkheid, een muze die graag diepe gesprekken voert en zij die altijd klaar is voor een feestje. Het leven is kort, en da’s het perfecte excuus.

Met ‘The perfect excvse’ wil MVSA aansporen om in het ‘nu’ te leven en plezier te zoeken in elke dag. MVSA gelooft dat iedereen het verdient om elk kostbaar moment ten volle te vieren. Daarom produceren ze aantrekkelijke, kwalitatieve bubbels met respect voor de mens en de planeet die worden die verkocht aan een toegankelijke prijs. Het MVSA-assortiment bevat 7 verschillende cava’s en is verkrijgbaar in een selectie wijn- en bierhandels. Meer info: mvsacava.com.