Limited Perfection: MVSA Exclusivo Barrel Aged

Limited Perfection: MVSA Exclusivo Barrel Aged

Gerijpt op Franse eikenhouten vaten voor een uitzonderlijke smaaksensatie

Waar elegantie en karakter versmelten, ontstaat een hele nieuwe smaakbeleving. De MVSA Exclusivo Barrel Aged werd drie maanden gerijpt op Franse eikenhouten vaten, gevolgd door negen maanden gisting in de fles. Het resultaat: een cava van uitzonderlijk niveau, perfect voor elk bijzonder moment.

 

MVSA Exclusivo Barrel Aged - Adviesprijs € 13,50 - in de betere drankenhandel

MVSA Exclusivo Barrel Aged is een D.O. Cava Brut gemaakt van 30% Macabeo, 40% Xarel·lo en 30% Parallelada. Afkomstig van oude wijngaarden worden de druiven met zorg geselecteerd en manueel geoogst. Zijn authentieke karakter en kwaliteit ontleent deze uitzonderlijke cava aan het vakmanschap van de wijnmaker en respect voor traditie.

Complex en karaktervol

Diep citroengeel met groenige reflecties. Complex in de neus met wit fruit, hout en amandelen. Op het palet een perfecte balans van zuren en delicate bubbels, met toetsen van vanille en wit fruit. Met zijn intense en evenwichtige finale toont de MVSA Exclusivo Barrel Aged zich als een unieke cava vol karakter.

Klaar voor de feesten

Met deze cava maak je van elk uniek moment een sprankelend feest. Serveer de MVSA Exclusivo Barrel Aged als aperitief of als pairing met zeevruchten, vis, gevogelte of zelfs rood vlees.

Klink. Proef. Geniet.

 

Meer beelden beschikbaar vanaf november.

 

Over Boust Agency

Boust is a public relations and content agency to help brands tell their story, connect with their target audience and create more relevancy.
In short, we are here to boust your brand.

Boust Agency
Moerstraat 116
9230 Wetteren