Moederdaggeschenken die je nú nog kan regelen

Moederdaggeschenken die je nú nog kan regelen

(Ja, zélfs op de ochtend van)

Het is nooit te laat om de belangrijkste vrouw in je leven in de bloemetjes te zetten. Zélfs niet voor de nippertjesmensen onder ons die pas op zondagochtend beseffen welke dag het is. Geopende bloemenwinkels bij de vleet, maar wie op 8 mei iets origineler uit de hoek wil komen (en niet in de rij wil staan), kan uitpakken met deze out-of-the-box - maar binnen de tijd - geschenken.

Zaterdag 07.05 - 17u30

Niet iedereen presteert geweldig onder tijdsdruk. Met nog maar een half uur voor de winkels sluiten, kan je inspiratie het wel eens laten afweten. Haast je als de wiedeweerga naar de dichtstbijzijnde Oil & Vinegar en haal een box met onderstaand lekkers in huis. Wil je écht uitpakken op zondag? Haal dan (ook) de ingrediënten voor een van deze vingerlikkend lekkere recepten: Cakerol met Rose Petals Jam & Limoncello Vinegar, Limoncello Meringue taart, Ricotta-pannenkoekjes met Balsamico-parels of Macarons met olijvencrumble.

Rose Petals Jam met 40% échte rozenblaadjes van Damascena-rozen € 4,95 - Raspberry Nougatreep met frambozen en pure chocolade topping € 4,50 - Pink Gin Vinegar met de friskruidige smaak van rosé gin, maar dan zonder de alcohol € 16,95 - Karma Bites, gepofte lotuszaadjes met piri piri smaak € 2,95

Op zoek naar een geschenk dat net zo sprankelt als je mama? Spring dan nog snel even binnen bij de drankenhandel voor een fles MVSA-cava. Trots als een pauw, met een roze bril, frisfruitig of alcoholvrij: voor elke mama een passende smaak.

Brut Rosé, MVSA 0%, MVSA Cava Reserva, MVSA ICE voor een instant zomers gevoel, MVSA Brut limited edition - adviesprijs € 11

Zondag 08.05 - 09u30

D-Day. Je wordt wakker, grijpt nietsvermoedend naar je telefoon en ziet op sociale media tal van posts voor Moederdag. Je vervloekt even alles wat heilig is - sorry, mama - en probeert snel iets te bedenken waarmee je kan uitpakken. Een weekendje weg is misschien té groots, want ze vliegt niet graag. Of het budget vliegt de pan uit. Enter: Goboony, vervoer én verblijf ineen. Bovendien kan dit óók tellen als Vaderdagsgeschenk en ben je hier zelfs te vroeg (!) mee. Je hoeft geeneens een printer te bezitten, zij geeft data door en jij boekt. Easy does it. En plots lijkt het alsof de goden je toch goedgezind zijn.

Wil je meteen ook uitpakken met een groene oase waar je ouders hun tijdelijk huisje-op-wielen kunnen parkeren? Bij Campspace boek je de meest unieke buitenverblijven waar de vrouw van je leven volledig tot rust kan komen. Van een bloemenweide tot een boerderij en een bos met hot tub: als de omgeving groen is, vind je je verblijf op Camspace.com

 

Over Boust Agency

Boust is a public relations and content agency to help brands tell their story, connect with their target audience and create more relevancy.
In short, we are here to boust your brand.

Boust Agency
Moerstraat 116
9230 Wetteren