MVSA Brut Rosé in een wild jasje

MVSA Brut Rosé in een wild jasje

Haal de limited edition MVSA Brut Rosé nu in huis

De allernieuwste limited edition sleeve van MVSA Cava is de partner in crime voor een avontuurlijke én stijlvolle zomer. De ‘MVSA Brut Rosé 8,5%’ speelt met zijn Jungle sleeve helemaal in op de trend van mousserende roséwijnen, lager alcoholpercentage en de populariteit van bijzondere collector's items. En ook de smaak liegt er niet om: deze limited edition is een must-have.

Het succes van de Limited Edition Sleeve

De MVSA signature sleeves zijn al jaren een succes en dat zet het cavamerk uit Barcelona dit jaar extra in de verf met een ‘best of’ design. In het ontwerp kan je MVSA’s eigen ‘Big 5’ spotten: de populaire flamingo, toekan, luipaard, pinguïn en trotse pauw. Het spreekwoord luidt dan wel dat 'haast en spoed niet goed' is, maar dat raden we nu wel aan. Naar je lokale drankenhandel bijvoorbeeld, want ook deze sleeve is beperkt beschikbaar.

Story image

Zacht, zomers en zalmroze

Bij de zachte, zalmroze kleur van deze Brut Rosé hoort een al even fluwelen smaak. Gemaakt van Grenache, Trepat en Pinot Noir: deze sprankelende wijn is fris en fruitig. De florale hints in de neus doen denken aan aardbei, gevolgd door zachte bubbels met toetsen van rood fruit in de mond en een aangename afdronk.

 

Consumentenprijs

+-11€

Vanaf nu beschikbaar in de betere drankenhandel en horeca.

 

Over Boust Agency

Boust is a public relations and content agency to help brands tell their story, connect with their target audience and create more relevancy.
In short, we are here to boust your brand.

Boust Agency
Moerstraat 116
9230 Wetteren